-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Nebioğlu Beldesi'nde öldürülerek toprağa gömülen Salim Çatma ve Soner Çatma cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

İddiaya göre evde tamirat yapan iki inşaat işçisinin uyuşturucu zulasını uyuşturucu çaldığı anlayan

Ev sahibi Serkan A., film sahnelerindeki gibi Salim Çatma'yı silah zoruyla sandalyeye oturtup "Benim malı niye çaldınız? Ben seni bu saatten sonra yaşatır mıyım?" diyerek önce ayağına sıkıyor, sonra kafasına sıkarak öldürdü.

Cinayet anına tanık olan Soner Çatma'yı da aynı silahla aynı odada öldüren Serkan A., olayın ortaya çıkmaması için kafasına sıkarak öldürdüğü Salim Çatma'nın eşini arayarak "Kocan evde mi, işe gelmedi. Tamirat yarım kaldı" dedi.

Katil zanlısı Serkan A., üç gün boyunca Salim Çatma'nın eşini arayarak oyaladı. Bu sürede cesetleri yakınları ve arkadaşlarının yardımıyla köyün yakınındaki ormanlık alana gömdü. Evde kan izlerinin bulunmaması için detaylı bir çalışma yaptı.

Cinayete kurban giden Salim Çatma'nın eşi, son telefon görüşmesinde "Kocam eve gelmedi. Jandarmaya kayıp ihbarında bulundum" demesi üzerine katil zanlısı Serkan A., babasıyla birlikte ortadan kayboldu.

Jandarma kayıp ihbarı üzerine çalışma başlattı. Daha önce uyuşturucudan kaydı olan katil zanlısı Serkan A. ve babası İsmail A.'dan şüphelendi. Evde yapılan detaylı aramada jandarma ekipleri duvarda üzerine kapatılan bir damla kan izi buldu.

Bu an izi süren jandarma ekipleri, aile fertlerini gözaltına aldı. Sorgudaki çelişkilerden yola çıkan ekipler, kayıp Salim Çatma'nın cesedini bulmak için ormanlık alanda kazı yaptı. Kazıda iki ceset çıkınca Soner Çatma'nın da cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma, cesetlerin traktörle ormanlık alana taşındığını tespit etti. Bu işleme yardımcı olan herkesi gözaltına aldı.

Mahkeme çıkartılan 7 zanlıdan üçü tutuklandı. Halen firarda olan katil zanlısı Serkan A. ve babası İsmail A. her yerde aranıyor.