Ereğli Devlet Hastanesi'nden tahliye edilen eski kantin işletmecisinin tam 720 bin lira kira borcu bıraktığı ortaya çıktı. Dönemin Ereğli Devlet Hastane Başhekimi Muharrem Erdem şu anda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapıyor.

Muharrem Erdem'in kira borcu 720 bin liraya çıkıncaya kadar kantin işletmecisi firmaya neden yaptırım uygulamadığı merak ediliyor. Muharrem Erdem'den konuyla ilgili açıklama bekliyoruz.

Aynı kantin işletmecisinin yöneticiliğini Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'un kardeşi Hasan Tosun'un yaptığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne de borç bıraktığı öğrenildi.

Muharrem Erdem ve Hasan Tosun'un, bu kantin işletmecisine neden bu kadar hoşgörülü davrandıkları merak ediliyor.

Ereğli Devlet Hastanesi'nden tahliye edilen eski kantin işletmecisinin tam 720 bin lira kira borcunun ardından, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi için de yaklaşık 700 bin lira kira borcu olduğu öğrenildi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'un kardeşi Hasan Tosun'un yöneticiliğini yaptığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin kantininde yıllarca kira ödemeden nasıl tutulduğu merak ediliyor...

İhale sözleşmesine aykırı yapılan iş ve işlemlerden sorumlu olan yöneticilerin ve hastane müdürlerinin konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi