Bölgesel AmatörLig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimizDevrek Belediyespor devre arası transfer çalışmaları kapsamında 2 flaş transfer daha yaparak kadrosunu güçlendirdi.
Daha önce Zonguldakspor'un eski futbolcusu Ali Temur ve Yeni Orduspor'dan golcü Emirhan'ı transfer eden kırmızı-beyazlı ekip şimdi de 2 transferle gücüne güç kattı.
MURAT VE İSMAİL DEVREK BELEDİYESPOR'DA
Teknik Direktör İlhan Özer'in raporu doğrultusunda Karsspor'un 10 numarası 26 yaşındaki Murat Güngör ve Çanakkale Süper Amatör Lig ekiplerinden Karabigaspor'un 22 yaşındaki golcüsü İsmail Selcan'ın transfer eden Devrek Belediyespor ikinci yarıya daha güçlü girecek.
Karssporlu Murat kariyeri boyunca Karsspor forması giyerken, bir diğer transfer santrafor İsmail Selcan ise futbola Bigaspor'da başladı, ardından Yeni Çanspor forması giydikten sonra sonra olarak Karabigaspor'da oynadı.
İsmail Devrek'e gelereke takımla birlikte idmanlara çıkarken, Murat ise Pazartesi takıma katılacak, idmanlara başlayacak.
KASTAMONU ÖZEL İDARE İLE OYNAYACAKLAR
Devrek Belediyespor devre arası hazırlıkları kapsamında BAL ekiplerinden Kastamonu Özel İdarespor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlı ekip bu maç önce hafta için Kastamonu'ya gidecek, bu maçın rövanşı ise Devrek'te yapılacak.