Devrekli güzellik uzmanından aşıya teşvik, aşısını olana ücretsiz lazer epilasyon.

Devrek'te bulunan Arzu Güzellik Salonu'nun sahibi Güzellik Uzmanı Arzu Göktepe, koronavirüsle mücadeleye teşvik için iki doz aşısını olan herkese ücretsiz lazer epilasyon hediye edeceklerini duyurdu.

Covid-19 salgınının dünyayı saran bir virüs olduğunu ve iki yıldır bu salgınla mücadele edildiğini ifade eden Arzu Güzellik Salonu'nun sahibi Güzellik Uzmanı Arzu Göktepe, aşı konusunda teşvik edici uygulama başlattığını söyledi. E-nabız üzerinden ikinci doz aşı kartını gösteren herkese bir seans koltukaltı lazer eplasyonu ücretsiz yapacaklarını belirten Göktepe,

AŞISINI OLANA LAZER EPİLASYON

"Kapanma dönemlerinde her sektör gibi biz de zorlandık. Tekrardan aynı günleri yaşamamak adına herkesin aşı olmasıyla zor günler geride kalacak.

Arzu Güzellik Salonu'nu olarak halkımıza teşvik amaçlı bir çalışma yapmak istedik. E-nabız sistemi üzerinden 2. doz aşı kartını gösteren herkese 80 liralık koltukaltı lazer epilasyonunu ücretsiz olarak hediye ediyoruz. Kapanma sürecindeki o günlere maruz kalmamak adına devletimize, halkımıza kendi adıma bu şekilde bir destek vermek istedim.

Ayrıca kadınlarımız bu süreçte bakıma daha çok yöneldiler. Bizde onlara maddi anlamda destek olabilek adına 2 bin 500 TL olan tam lazer epilasyon işlemini , bin 500 TL'ye indirdik ve yanında cilt bakımını ücretsiz olarak yapıyoruz. Yaptığımız bu kampanyadan yararlanmak isteyenler fırsatı kaçırmasınlar. Tüm personellerimiz iki doz aşılarını oldu ve öyle hizmet veriyor" diye konuştu.