Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşi Mustafa Karaboğa ile birlikte yaşayan 30 yaşındaki 2 çocuk annesi Sena Karaboğa, Tiktok'tan tanıştığı Yıldırım Aslan ile birlikte kalmaya başladı. Sena Karabağ evi hastaneye gidiyorum diyerek terk etti ve bir daha dönmedi. Sosyal medyada tanıştığı Yıldırım Aslan ile buluşan ve onun yayında kalmaya başlayan Sena eşinden şiddet gördüğünü ifade etti. Nikahlı eşi Mustafa Karaboğa ise ATV'de yayınlanan Esra Erol'a başvurdu.

EŞİM İLE KALMAK İSTEMİYORUM

7 yaşında kızı ve 5 yaşında oğlu olan Sena çocukların da kendisini anne olarak görmediklerini, bunu da eşinin ailesi tarafından kendisine anne gözüyle baklımadığı için olduğunu belirtti. Gözünden yüzde 79 görme engeli bulunan Sena'nın zihinsel engelli raporu da var. Ruhsal hastalıkları da olduğunu söyleyen Sena bazen kriz geçirdiğini anlattı. Sena'nın eşi Mustafa Karaboğa da canlı yayına katıldı. Eşinin kendisine kadın sığınma evine gittiğini söylediğini belirten Mustafa, eşinin başka bir kişiyle kaldığını bilmediğini belirtti.
Kendisinin de engelli olduğunu anlatan Mustafa eşinde evden kaçtıktan sonra sıkıntı çekmesin diye para da gönderdiğini belirtti. Daha önce de evden kaçtığını söyleyen Sena ise, artık Mustafa ile birlikte olmak istemediğini söyledi.