Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetim kurulunu oluşturan 1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği'nin yeni yönetimi Kilise Yaman Restaurant'ta iftar yemeğinde buluştu. Mevcut başkan Ahmet Küçük'ün yerine yönetim kurulu üyesi olan Tuncay Cihan başkanlığa seçildi. İftar programına Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı. İftar yemeği programında 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan ve yeni yönetimi kendi aralarında görev dağılımı yaparak yeni sezon için çalışmalara başladı.

İŞTE YENİ YÖNETİM : Başkan Tuncay Cihan, Başkan Yardımcısı: Bayram Demir, Genel Sekreter: Cenci Baydar , As Başkan: Oğuzhan Turhan, Üye: Hikmet Kaya, Hüseyin Aykut, Cengiz İslamoğlu, Denetleme Kurulu Başkanı: Nevzat Ay, Levent Yaman, Burak Sarıca,

"TAKIMIMIZA HER TÜRLÜ DESTEK OLACAĞIZ"

1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, konuşmasında "İlk önce Zonguldakspor Taraftarlar Derneğini kurduğumda heyecanla zevkle Zonguldakspor'un peşinden gidebilmek için her şeyi yaptık. Aynı zevki ve heyecanı şimdide duyuyoruz. Arkadaşlarımla beraber göreve talip olduk. Zonguldakspor'un her zaman yanında olacağız. Her zaman destek vereceğiz. Onlardan destek bekleyeceğiz. Birlik beraberlik içerisinde Zonguldakspor'u iyi yerlere taşıyacağız. Yalnız Zonguldaklılar hemen 2.Ligden 1.Lige çıkmak istiyor. Bu öyle istenildiği gibi kolay bir şey değil. Maddiyata dayanan bir şey olduğu için sabırla bekleyeceğiz. Yeter ki Zonguldakspor düşmesin. Biz dernek olarak he zaman takımımızın yanındayız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi