TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un kamp çalışmaları devam ediyor. 1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Tuncay Cihan ve İkinci Başkan Bayram Demir'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Zonguldakspor'un kamp yaptığı Bakacakkadı 100. Yıl tesislerine giderek teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti. Başkan Cihan ve Demir ilk olarak Zonguldakspor teknik direktörü Serkan Afacan , kaptan Sinan Ören ve yeni transfer Yiğit Gökoğlan bir araya gelerek takımın gidişatı hakkında bilgiler aldı. Ardından 1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneğİ Başkanı Tuncay Cihan ve İkinci Başkan Bayram Demir, Avukat Deniz Dilaver sponsorluğunda alınan tatlıyı futbolcular ve teknik heyete ikram etti.

CİHAN: "TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ"

Başkan Tuncay Cihan, ''Bizler sizlerin her zaman yanındayız. Kamp çalışmalarınızı yakından görmek ve havayı solumak istedik. Görüyorum ki güzel bir hava var. Genç bir kadromuz var. İnşallah yeni sezona kadar transferlerimizi tamamlayarak iyi bir kadro oluşturacağız. Bizlerde bize ne düşen görev olursa yapmaya hazırız''dedi.

AFACAN: "TAKIMI HAKETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"

Teknik Direktör Serkan Afacan, "Sizlerin bizlerin yanında olduğunu bilmek bizleri mutlu etti. İnşallah el birliği ile şehrin paydaşlarıyla bu takımı hakettiği yerlere getireceğiz. Bizlerde bunun için çalışıyoruz. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Zonguldakspor'un formasını hakkedecek oyuncuları kadromuza katıyoruz. Bizlerin yanında olun ve bu takıma destek verin. İnanıyorum yeni sezonda oyun zevki veren hedefe oynayan bir takım yaratacağız'' dedi.

SİNAN: "TAKIMA HERKES SAHİP ÇIKMALI"

Takım kaptanı Kaleci Sinan Ören ise "Herkesin bu takıma sahip çıkması gerek. Zor günler geçiriyoruz. Bir çok sorunumuz var. Ama şehir olarak biz bunları atlatacak güçteyiz. Herkesin elini taşın altına sokması gerek. Bizlerde oyuncular olarak Zonguldakspor'u hakettği yerlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi