Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig müsabakaları heyecanlı haftalar geçiriyor. İlk iki maçını kazanarak liderliği elinde bulunduran Perşembe Belediyepor haftayı İstasyon Gemiciler yenilgisiyle kapatarak liderliği Kilimli Belediyespor'a kaptırdı.

KİLİMLİ BELEDİYE-MUSLU BELEDİYE: 1-1

Haftaya ikinci sırada giren Kilimli Belediyespor sahasında Muslu Belediyespor'u konuk etti. Ev sahibi takım rakip Muslu karşısında yenik duruma düşmesine rağmen maçı bırakmadı ve 90+7'nci dakikada bulduğu golle 1 puanı kurtardı, aynı zamanda bu skorla liderlik koltuğuna da oturmuş oldu. Muslu Belediyespor uzatmalarda kaybettiği 2 puana üzülüyor.

ALAPLI BELEDİYE-İHSANİYESPOR: 6-0

Geçtiğimiz sezonun sürpriz ekiplerinden birisi olan İhsaniyespor bu sezona çok kötü başlangıç yaptı. Alaplı Belediyespor deplasmanında rakibine 6-0 gibi farklı skorla mağlup olan İhsaniye henüz ligde puan alamadı. Alaplı Belediyespor ise aldığı farklı galibiyetle 6 puanla 2'nci sıraya yerleşti.

AKINSPOR-ÇAYCUMASPOR: 1-2

Sezona 3-3'lük ÇATES Işıkspor beraberliği ile giren Akınspor ikinci hafta kazanarak 4 puana yükselmişti. Sahasında Çaycumaspor'u konuk eden Akınspor rakibine 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattı. Çaycumaspor ise üst üste ikinci galibiyetini alarak büyük moral buldu, zirve yarışında önemli bir engeli daha geride bıraktı.

PERŞEMBE BELEDİYESPOR-İSTASYON GEMİCİLER: 2-4

Ligde ilk iki maçını farklı kazanarak liderlik koltuğunu elinde bulunduran ve haftaya bu moralle giren Perşembe Belediyespor rakibi İstasyon Gemiciler karşısında şok bir yenilgi aldı. Maçta öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Perşembe Belediyespor sahadan 4-2 yenik ayrıldı, 3 puanın yanı sıra liderliği de kaybetti. İstasyon Gemiciler ise hem 3 puan, hem de özgüven kazandı.

YENİMAHALLE-ÇAYDEĞİRMENİ: 1-0

Ligin yeni ekiplerinden Ereğli Yenimahallespor sahasında konuk ettiği Çaydeğirmeni Belediyespor'u 1-0 yenerek ikinci galibiyetini aldı. Çaydeğimeni Belediyespor ligde kötü gidişatına Ereğli deplasmanında da devam etti.

ÇATES IŞIKSPOR-GELİKSPOR: 0-0

Ligin sonucu merak edilen maçlarından biri olan ÇATES Işıkspor-Gelikspor maçı başladığı gibi golsüz sona erdi. ÇATES Işıkspor sahasında oynamanın avantajı ile çıktığı maçtan 1 puanla ayrılırken, Gelikspor geçtiğimiz sezonki performansından uzak görüntü çizdi.

Editör: Pusula Gazetesi