TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sezon başında çok zor şartlarda kadro oluşturdu. Sezonun başlamasına kısa süre kala kadrosunda çok az sayıda sözleşmeli futbolcusu bulunan Zonguldakspor, özellikle kiralık ve 1'er yıllık sözleşmelerle mevcut kadrosunu oluşturdu.

Sezona beklenenden çok daha iyi başlayan Zonguldakspor ilk yarının ortalarında kötü bir seri yakaladı, ikinci yarıda da istediği sonuçları alamayınca önce şampiyonluk umutlarını, ardından play-off umutlarını kaybetti. Kırmızı-lacivertli ekip küme düşme potasının 8 puan uzağında bulunuyor.
ELMAS 18 FUTBOLCU İLE VEDALAŞACAK

Corona Virüs salgını nedeniyle lige verilen ara nedeniyle 31 Mayıs tarihinde bitecek olan sözleşmeler lig bitimine kadar uzayacak. Zonguldakspor'da 9 futbolcu kiralık, 9 futbolcunun ise 1'er yıllık sözleşmeleri bitiyor. Toplamda 18 futbolcu takımdan ayrılacak. Teknik Heyetin raporu doğrultusunda bu 18 futbolcudan bazıları yönetim anlaşma zemini arayacak.

Zonguldakspor'da takım kaptanı Hakan, Sinan Ören, Fatih, İsmail, Metin, Gürkan, Mustafa, Ramazan, Yiğit, Berkan'ın sözleşmeleri bitiyor.

Kiralık olup kulüplerine dönecek futbolcular ise şöyle: Atakan, Abdulcebrail, Cenk, Gökhan, Muammer, Görkem, Muhammet Beşir, Onurcan, Serhat Baştan.

Sözleşmeleri devam eden futbolculardan Muhammet Sait, Emrecan Coşkun, Sezer, Yiğit Karaman, Egemen ve Tezcan.