Zonguldak-Ankara Karayolu'nda dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Berkay Dökmeci (17) son yolculuğuna uğurlandı. Dün sabah meydana gelen feci kazanın görüntüleri ise bir iş yerinin güvenlik kamerasında saniye saniye yer aldı.

Kaza dün sabah saatlerinde Zonguldak-Ankara Karayolu'nın Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Beldesi sınırları içerisinde meydana geldi. İddiaya göre; Ankara istikametine seyir halinde olan Burak Z. (25) idaresindeki 06 FVN 03 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrol hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atarak yol kenarına uçtu. Kazada araçta bulunan sürücü Burak Z., yaralandı, Berkay Dökmeci ise hurdaya dönen otomobilde feci şekilde can verdi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Burak Dökmeci için bugün Çaycuma ilçesine bağlı Akyamaç Köyü'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Tabutu Türk Bayrağı ile sarılan Dökmeci'nin annesi Yeliz Dökmeci, 'Oğlum üşümesin' diyerek oğlunun hırkasını tabutunun üzerine koydu. Cenazede güçlükle ayakta durabilen anne Yeliz Dökmeci, 'Erken gittin, oğlum sana doyamadım' sözleriyle ağıt yaktı. Berkay Dökmeci'nin cenazesi burada kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından köy mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde Berkay'ın okul arkadaşları da tabutun başında göz yaşı döktü.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Dün sabah saatlerinde meydana gelen kaza anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Berkay Dökmeci'nin de içerisinde bulunan otomobilin hızla geldiği, sürücüsünün kontrolünden çıktığı ve taklalar attığı saniye saniye yansıdı. Öte yandan kazadan yaralı kurtulan sürücü Burak Z.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi