Karabük genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla atletizm halk koşusu yapıldı.
Karabük çamlık parkurda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin'in de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kızlar ve erkekler kategorisinde ilk üçe girenlere madalya takdim edildi.
Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, atletizm halk koşunu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediklerini söyledi.
Katılan herkese teşekkür eden Çetin, " Bugün şehitlerimizi anmak için toplandık. 1 Yıl önce demokrasimize yapılan darbeden dolayı milletimizin şahlanışı ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin milletiyle bir ve beraber olmasıyla buradayız. Tanklara, uçaklara, müdahale eden Türk milletinin varlığı ile buradayız. Gençlerimiz demokrasiye, milletimize, devletimize sahip ıkacak. Hep beraber Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünya üzerinde süper güç olacak. Kimse bizim egemenliğimizi ayaklar altına alamaz. Bayrağı ve İstiklal marşı ile Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" dedi.
Etkinlikte ayrıca katılanlara üzerinde 15 Temmuz'u asla unutmayacağız yazılı tişört dağıtıldı.

Editör: Pusula Gazetesi