Devrek Belediyesi tarafından Eski Terminal Alanı'nda hayata geçirilen "15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projesi"nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin büyük önem verdiği projelerden biri olan bu projeyle birlikte uzun yıllardır atıl durumda bulunan Eski Terminal Alanı yeniden düzenleniyor.

SEMERCİ, "PROJEMİZİN KABA İNŞAATININ YÜZDE 85'LİK BÖLÜMÜ TAMAMLANMIŞ DURUMDA"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "İlçemizde değişim devam ediyor. İlçemize değer katacak olan projelerimizden biri olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projemizde çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Şuana kadar kaba inşaatın yüzde 85'lik bölümü tamamlanmış durumda. İnşallah çalışmalar tamamlandığında ilçemiz ismine yakışır çok güzel bir meydana kavuşacak. Ayrıca burası vatandaşlarımız için yeni bir sosyal yaşam alanı olacak. '15 Temmuz Demokrasi Meydanı'yla birlikte 15 Temmuz darbe kalkışması sürecinde vatandaşlarımızın yaptığı demokrasi mücadelesi ölümsüzleştirilmiş olacaktır. Meydanımızın altına 160 araçlık bir yeraltı otoparkı yapıyoruz. Bu otoparkımız bu bölgemizdeki park sorununu büyük ölçüde çözmüş olacak. Bu sayede hem araç trafiği rahatlayacak hem de vatandaşlarımız rahat bir nefes alacaklar. Çalışmalarımız süresince verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı kıymetli hemşerilerimizden özür diliyor, gösterdikleri anlayış ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi