Zonguldakspor ligde son maçında saha ve seyircisi önünde Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Büyük tartışmalara neden olan penaltı golü ile son 5 dakikada altın değerinde 2 puan kaybeden Zonguldakspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip ligde oynadığı son 13 maçta 2 galibiyette kaldı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller bozuk. İkinci yarıda oynadığı Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Pendikspor maçlarında oynadığı futbolun yanı sıra dirençli ve mücadelesi görüntü çizerek taraftarını umutlandıran Zonguldakspor aynı görüntüyü Bandırma maçında gösteremedi. İlk yarı Turan Yılmaz ile öne geçen, birde topu direkten auta çıkan Zonguldakspor'da Sinan Ören de ilk yarı rakibin 2-3 şutunu başarıyla önledi.

İKİNCİ YARI PSİKOLOJİK ÇEKİLME YAŞANDI
Zonguldakspor ikinci yarıda daha çok oyunu kendi yarı sahasında kabullendi. Skorun verdiği avantajla geri çekilen futbolcuları zaman zaman ileri çıkmaları yönünde Teknik Direktör Cahit Terzi uyarsa da Bandırma'nın baskısı arttıkça arttı, takım geride kaldı.

PENALTI BÜYÜK TEPKİ ALDI
Zonguldakspor'un başarılı stoperi Okan Duran'ın 84'ncü dakikada pozisyon içinde top eline çarptığı gerekçesiyle maçın hakemi Davut Dakul Çelik penaltı noktasını gösterdi. Başta Okan Duran olmak üzere tüm futbolcular ve teknik heyet penaltıya itiraz etti, taraftar büyük tepki gösterdi. Ancak karar değişmeyince oyuna ikinci yarı giren Haluk topu filelere gönderdi.

SON 13 MAÇTA 2 GALİBİYET ALABİLDİK
Zonguldakspor ligde oynadığı son 13 maçta 2 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 yenilgi aldı, Kırkkalereli, Tarsus İdmanyurdu, Menemen Belediyespor ve Kahramanmaraş'a yenildi. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 13 maçta Sivas Belediyespor ve Etimesgut'u yendi, Tokat, Tuzla, Fethiye, Bugsaş, Manisa BŞ.Belediye, Pendik ve Bandırma ile berabere kaldı.

Zonguldakspor haftayı 23 puanla 12'nci sırada tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi