Silahlı çatışmada yaralanan genç toprağa verildi paylaşan: pusula67televizyonu

Zonguldak-İstanbul arasında yolcu otobüsü şoförlüğü yapan 28 yaşındaki Yasin Midik, İstanbul'da gittiği düğünde çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybetti. Olay, geçtiğimiz 12 Temmuz tarihinde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki Sarıgöl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşayan ve şehirlerarası yolcu otobüsü şoförlüğü yapan 28 yaşındaki Yasin Midik, arkadaşlarıyla birlikte Sarıgöl Mahallesi'ndeki bir düğüne gitti. Düğünde, bilinmeyen bir nedenle 2 grup arasında uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışma çıktı. Yasin Midik, çatışma esnasında yine uzun namlulu silahtan çıkan kurşunla boynundan vuruldu. Silahlı çatışmada, Yasin Midik'e müdahale etmek için mahalleye giren ambulansa da ateş açıldı. Ambulans, Midik'e müdahale edemeyerek, mahalleden uzaklaşmak zorunda kaldı. Yasin Midik, yaklaşık yarım saat yerde kanlar içinde kurtarılmayı bekledi. Bölgeye yeni bir ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis ve ambulansın birlikte mahalleye girmesi ile Yasin Midik, olay yerinden ambulansla alındı. Özel Şafak Hastanesi'ne kaldırılan Yasin Midik, 13 gün süren yaşam mücadelesinin ardından önceki gün hayata gözlerini yumdu.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürerken, Yasin Midik'in cenazesi, memleketi olan Zonguldak'a getirildi. Kur'an okunması, dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından Midik için İncivez Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Yasin Midik, kılınan cenaze namazının ardından İncivez Aile Mezarlığı'nda sevenlerin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan çatışmada bir temizlik işçisinin de yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yasin Midik'in katil zanlılarının kim olduğu polisin soruşturması sonrası ortaya çıkacak.

Editör: Pusula Gazetesi