Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Kadın Ve Gençlik Kolları'nın beraber yürüttüğü 'Bir Bot Bir Mont kampanyası' merkez ve ilçelerde devam ediyor.

Çaycuma İlçesi'ne bağlı Filyos Beldesi'nde bugün 126 çocuğa bot ve mont tedarik edildi. CHP Filyos Belediye Başkan Adayı Av. Gerçek Ülker'in beldede öncülük ettiği kampanyada yüzler güldü. İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Av. Gerçek Ülker ve beraberindekiler bot ve montları çocuklara kendileri giydirdiler.

Ülker, kampanyanın çok anlamlı olduğunu belirterek "Öncelikle böyle bir kampanyayı organize ederek çocuklarımıza yardım eden CHP İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Merve Kır'a ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan Güney' e, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Senem Paşakahyaoğlu Ağzıküçük ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Okan Özalp' e teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu kampanyaya destek veren başta Hollanda Kültürel Kadınlar Vakfı'na, Filyos'tan, Hollanda' dan, Almanya' dan bağışta bulunmuş vatandaşlarımıza ve dağıtım sırasında yardımcı olan tüm partililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.