TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor Bakacakkadı 100.Yıl Tesisleri'ndeki kamp çalışmalarına devam ediyor. Pazartesi akşamı Devrek İlçe Stadı'nda ilk çalışmasını yapan Zonguldakspor, Salı günü öğleden önce yine Devrek'te, öğleden sonra ise Çaycuma İlçe Stadı'nda idman yaptı.

TAKIMA YENİ FUTBOLCULAR DAHİL OLACAK

Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde günde çift idman yapan Zonguldakspor fizik kondisyon ağırlıklı idmanlara ağırlık veriyor. İlerleyen günlerde takıma yeni isimlerin dahil olması beklenirken, denenmeye gelen 15 dolayındaki futbolcunun durumu da kamp sonunda kesinlik kazanacak.

6 TANE 11 OYUNCUSU VAR

Zonguldakspor'da şu anda 11'de oynayabilecek 5 futbolcu bulunuyor. Son iki sezondur takıma büyük katkı sağlayan kaleci Sinan Ören ile yeniden anlaşan yönetim Sinan'ı kampa getirdi. Sinan şu anda takımla birlikte çalışıyor. Henüz resmi imzayı atmamasına rağmen Keçiörengücü'nden transfer edilen stoper Hakan Çevik de takımla birlikte çalışmalara başladı. Geçtiğimiz sezon takımda yer alan genç futbolcular stoper Ege Ömür, Tezcan ve Cömert Kandemir de yeni sezonda 11 oyuncusu olarak düşünülüyor. Bu futbolcular da takıma katkı sağlayacak yetenekte. Yönetimin anlaşmaya vardığı eski Galatasaraylı, Fethiyespor'dan transfer edilen kanat oyuncusu Yiğit Gökoğlan da son dönemdeki form düşüklüğüne rağmen iyi bir kamp sonrasında takıma tecrübesiyle katkı koyacak oyuncuların başında geliyor.

BOLU'DA 4 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

10 günlük Bakacakkadı kampının ardından 2 gün izin yapacak olan Zonguldakspor kafilesi ikinci etap için Bolu'ya gidecek. Bolu'da 4 hazırlık maçı planlayan Zonguldakspor yapacağı hazırlık maçlarıyla yeni sezona hazır hale gelecek. Kırmızı-Lacivertli takım Bolu kampının ardından ise kente gelerek yeni sezonu beklemeye başlayacak. Bakacakkadı ve Bolu kamplarını iyi değerlendirmek isteyen Zonguldakspor'da yapılacak transferler de büyük önem taşıyor. İyi bir kadro kurulmaması halinde iskelet kadrosunu kaybeden Zonguldakspor'u zor günler bekleyecek gibi görünüyor.

Editör: Pusula Gazetesi