Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da yönetim kurulunun hem kulübe gelir amaçlı, hem de 1992 yılında Kozlu Grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 madencinin isimlerini yaşatmak üzere bastırmış olduğu Şehit Madenci formalarının satışı devam ediyor.

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk yaklaşık 10 gün önce Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret ederek üzerinde ismi yazılı 67 numaralı forma hediye etmişti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Yurtkur Merkez ve ilçelerdeki personel ile birlik olup 110 adet Şehit Madenci Forması siparişi vermiş ve Zonguldakspor'a destek olmuşlardı.

Hakan Hürfikir ve Şükrü Öztürk 110 adet Şehit Madenci formalarını hazırlayıp Hakan Yüksel'e teslim etti. Ayrıca forma satışlarında desteği olan Devrek Yurtkur İlçe Müdürü Zafer Can da teslim töreninde hazır bulundu.

Hakan Hürfikir ve Şükrü Öztürk katkı ve desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e, tüm personele teşekkür etti.