Zonguldak Elvanpazarcık beldesinde yaşayan Semra Kalafat (30) ve Tuncay Kalafat'ın (37), 3 çocuğundan en küçüğü olan Kumsal Kalafat, geçen yıl kabızlık tedavisi görmüş ve sabah yatağında annesi tarafından hayatını kaybetmiş halde bulunmuştu. Kızının ölümünde ihmal olduğunu ileri süren aile hastaneden ve ilgililerden şikayetçi olmuştu.

Maden işçisi olan baba Tuncay Kalafat ve ev hanımı anne Semra Kalafat, Kumsal bebek için Afrika'ya su kuyusu açılması için yardımda bulundu. Kumsal bebeğin de adının yer aldığı su kuyusu dualarla açılırken anne Semra Kalafat, sosyal medyadan açıklama yaptı. "Kızımızın içemediği bu suları Allah Afrika'da yaşayan çocuklara kana kana içmesi nasip etsin diyen anne Kalafat,Kumsalımiz için 04.06.2020 başvurduğumuz su kuyusu açıldı cok şükür anne ve babası olarak bu mutluluğu sizinle paylasmak istedik kızımızın icemedigi bu sular afrikadaki çocuklara kana kana içmeyi nasip etsin adin her yerde melegim cennette kanatlarını iyice çırp annem bak senin icin birseyler yapmaya calişiyoruz allahın rızasını almak için yaşıyoruz. Çok uzaklara tebessüm olduk,küçük kalplerde yer edindiysek ne mutlu bizecogaltmak lazim yüzlerde gülümsemeyi kaplerde sevgiyi ,bizim tek mücadelemiz bir çocuk daha mutlu olsun.Mutluluk bulaşıcı iste bu vidyoda kanıtı en ücra yerlerde bile mutluluk budur yolumuz iyilik olursa öğle güzel yollarda yürürsün ki önün acık olur her daim...

Birsey yapalım sadece iyilik olsun her iyilik her masumun duasi cennete bir basamaktır Gücümüz nelere yeter bilmiyoruz ama bildigimiz tek şey var şükür edecek o kadar şey varki Elhamdullah RIZKI VEREN ALLAH BİZ SADECE PAYLAŞIYORUZ" dedi.