Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde, kendisinden 3 gündür haber alınamayan 29 yaşındaki Asiye Sezer, bugün saat 13:00 sıralarında bulundu. Genç kadının hiçbir şey olmamış gibi çıkıp evine geldiği öğrenildi.

Asiye Sezer için dün ve bugün AFD, jandarma, Kızılay ve sağlık ekiplerinden oluşan 100 kişilik bir arama ekibi kurulmuştu.

Alaplı ilçesine bağlı Fındıklı Köyü'nde oturan evli ve 2 çocuk annesi Asiye Sezer, pazar günü evinin altında odunluğa odun almaya gittikten sonra bir daha geri dönmedi. Uzun süre eve dönmeyince ailesi ve köylüler tarafından aranmasına rağmen bir sonuç alınmadı. Haber verilmesi üzerine köye gelen, AFAD, Alaplı ilçe Jandarma ekipleri, Kastamonu'dan gelen Komando ekipleri ile köylüler köy kırsalında ve ormanlık alanda 5 noktadan havadan Drone ve Zonguldak İl jandarma'ya ait Taç isimli Kadavra köpeği ile Salto isimli ile iz takip köpeğinin eşliğinde yeniden arama çalışmalarına başladı.

Köyde çalışmalar devam ederken, genç kadının bir anda eve geldiği öğrenildi. Asiye Sezer'in 3 gündür nerede olduğu konusunda ise şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.