TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor 1 haftalık aranın ardından ikinci yarı hazırlıkları için toplandı. Son olarak saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyespor'u 3-1 yenerek devreye moralli giren Zonguldakspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

İkinci yarının ilk idmanını 15:00'da gerçekleştiren Zonguldakspor'da idman öncesinde Teknik Direktör Cahit Terzi, futbolcularla ayak üstü toplantı yaptı. Daha sonra futbolcular düz koşu yaparak idmana başladılar.

10 FUTBOLCU KATILMADI

14 futbolcunun katıldığı idmanda, takımla ilişiklerini kesen Şevket Güngör, Tahir Babaoğlu ve Oğuz Küçük'ün yanı sıra İsmail İn, Kamil İçer, Kemal Cingirt, Emre Kara, Gencay Erten, Onur Uslucan ve Ercan Coşkun mazeretleri nedeniyle yer almadılar. Şevket, Tahir ve Oğuz'un dışındaki 7 futbolcunun Salı günü yapılacak idmanda yer almaları bekleniyor.

6 GÜN ZONGULDAK'TA ÇALIŞACAKLAR

Kırmızı-lacivertli ekip ikinci yarı hazırlıklarına 6 gün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam edecek, ardından futbolculara 2'şer gün yeni yıl izni verecek. Elmas 2 Ocak 2019 tarihinde Antalya'da 10 günlük kampa girecek. Kırmızı-lacivertliler kampın ardından ise ikinci yarının ilk maçı olan Manisa BŞ.Belediye maçına konsantre olacak.

Editör: Pusula Gazetesi