Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ilan edilen "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" için hazırlıklar tamamlandı ve 7 coğrafi bölgede yer alan 28 Orman Fidanlık Müdürlüğü'nde üretilen 83 milyon fidanın dağıtımı gerçekleşti. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlik 81 ilde eş zamanlı olarak 11 Kasım saat 11.00 da düzenlendi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Zonguldak Gençlik Merkezi 'Milli Ağaçlandırma Günü' etkinlikleri kapsamında KYK personeli ile birlikte fidan dikti.

Çaycuma'da gerçekleştirilen fidan dikme programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ve KYK personeli katıldı.
Zonguldak Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ve KYK personeli Çaycuma'da bulunan bir arazide birlikte fidan dikti. Toplamda 10 bin fidan hedefleyen Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ve KYK personeli hedeflenen 10 bin fidan dikildi.

Öte yandan Devrek Gençlik Merkezi, Ereğli Gençlik Merkezi, Kozlu Gençlik Merkezi ve diğer Gençlik Merkezleri de fidan dikti.
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden fidan dikme programı ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Bizlerde Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak İl Müdürümüz Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Şube Müdürümüz Sinan İbrahimoğlu, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler, yurtlarda konaklayan öğrencilerimizle birlikte 'Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes' sloganı ile Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğümüzün belirlemiş olduğu Perşembe beldemizde geleceğe nefes olacak hedefimiz olan 10 bin adet fidanı dikmiş bulunmaktayız"