Zonguldak Gençlik Merkezispor ile Ereğli Genç Yıldızspor U-13 bayan futbol takımları hazırlık maçı oynadı. Kozlu sahasında oynanan karşılaşmada bayan futbolcular hünerlerini sergiledi. 14.00'da oynanan maçı Yusuf Sain, Yunus Emre Yüksel ve Yasemin Akyüz hakem triyosu yönetti. Karşılaşmada Zonguldak Gençlik Merkezispor 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Ereğli Genç Yıldızspor maçta ağırlığını hissettirdi ve etkili futbol oynayarak sahadan 4-1 galip ayrıldı. Her iki takım da hazırlıklarını sürdürürken Zonguldak Gençlik Merkezispor antrenörü Selim Oral ve Ereğli Genç Yıldızspor antrenörü Faruk Varlık yapılan maçta takımlarını eksiklerini görme fırsatı buldu.

MAÇ SONUNDA BİRLİKTE PİKNİK YAPTILAR
Zonguldak Gençlik Merkezispor antrenörü Selim Oral düzenlediği etkinlikle maçın ardından Kozlu sahilinde bulunan piknik alanında her iki takımı bir araya getirerek bir peknik gerçekleştirdi. Sporcular hem sahada hem de piknikte dostluklarını pekiştirdiler, yeni dostluklar ve arkadaşlık kurdular.

Zonguldak Gençlik Merkezispor antrenörü Selim Oral "Emek, dayanışma, kardeşlik dünya çocukların ellerinde yükselecek. Yaşasın 1 Mayıs" mesajı yayınlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ereğli Genç Yıldızspor antrenörü Faruk Varlık ile "Değerli Selim hocam ve kıymetli sporcularına Ereğli Genç Yıldızspor kulübü olarak bizlere göstermiş oldukları konukseverlik için çok teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi