Birinci Amatör Küme Merkez grubunda 5'cni hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü çeşitli sahalarda oynanan maçlarla tamamlandı. Haftaya lider giren Tepebaşıspor, Ayçispor'a 4-1 gibi farklı skorla mağlup olunca zirveyi kaybetti.

AYİÇSİPOR-TEPEBAŞISPOR: 4-1

Haftaya lider giren Tepebaşıspor zorlu deplasmanda Ayçispor ile karşılaştı. Karşısında dirençli ve etkili bir rakip bulan Tepebaşıspor 4-1'lik yenilgiyle liderliğini kaptırdı, 5'nci sıraya kadar geriledi. Ayiçispor ile lider ile arasındaki 1 puanlık farkı korudu.

TERAKKİSPOR-SİYAH İNCİSPOR: 4-0

Ligin genç ve yetenekli kadrosuna sahip olan Terakkispor zayıf rakibi Siyah İncispor ile karşılaştı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Siyah İnce güçlü rakibi karşısında çaresiz kaldı ve sahadan 4-0 yenik ayrıldı. Terakkispor bu galibiyetiyle 11 puanla lider Terakkispor ile aynı puanla zirveyi paylaştı.

ÇATES IŞIKSPOR-ÇATALAĞZI DEMİRSPOR: 5-0

Sezona iyi başlangıç yapmasına rağmen kazanabileceği 2 maçtan beraberlikle ayrılan ÇATES Işıkspor Cumartesi günü Çatalağzı Sahası'nda Çatalağzı Demirspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında etkili futbol oynayan ÇATES Işıkspor sahadan 5-0 gibi farklı skorla galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Çatalağzı Demirspor ile bu yenilgi ile şaşkınlık yarattı.

KARAELMASSPOR-ÜZÜLMEZSPOR: 1-1

Sezona galibiyetle başlamasına rağmen bu çıkışını sürdüremeyen ve üstü üste 3 maç kaybeden Karaelmasspor, Pazar günü Fener Sahası'nda karşılaştığı Üzülmezspor maçında karşılıklı atılan gollerle 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

ZONGULDAK GENÇLİK HÜKMEN
Zonguldak Gençlik geçtiğimiz hafta ligdeki ilk galibiyetini almıştı. Bu hafta ligden çekilen Subatanspor karşısında hükmen 3-0 galip gelen Zonguldak Gençlik puanını 9'a yükselterek zirve yarışını sürdürdü.

Editör: Pusula Gazetesi