TFF 2. Lig Beyaz grupta Pazar günü deplasmanda Hacettepe ile karşılaşan Zonguldakspor kaçan 3 puana üzülüyor. Maçın genelinde rakibine oranda daha üstün oynayan kırmızı-lacivertli ekip yakaladığı net pozisyonları da değerlendiremedi. Maçı sonrasında açıklama yapan Başkan Süleyman Caner, Teknik Direktör Şenol Demir ve futbolcular kaçan galibiyete üzülerek 1 puan kazanmadıklarını, 2 puan kaybettiklerini söylediler.

CANER: "YÜZDE YÜZ GOL POZİSYONLARIMIZ VARDI"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Hacettepe karşısında futbolcularımız iyi mücadele ettiler. İlk yarı çok olmasa da ikinci yarı yağmur bastırdı. Buna rağmen ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Her zaman olduğu gibi yine pozisyonlar yakaladık ancak bunları bir türlü neticelendiremiyoruz. Onur'un yüzde yüz gol pozisyonu vardı. Belki onu değerlendirseydi, buradan galip ayrılmamak elde değildi. Pozisyonları değerlendiremeyince buradan beraberlik ile ayrılmak zorunda kaldık. Üst sıralardaki takımların puan kaybettiği bir haftada bizde eğer 3 puanla ayrılsaydık çok iyi olacaktı. Üst sıralara tırmanacaktık. Ama olmadı. Nasip böyleymiş. Önümüzdeki hafta kendi stadımızda ve seyircimizin önünde 3 puan alarak yukarı çıkmamız gerekiyor" dedi.

ŞENOL DEMİR: "HAKSIZ ELEŞTİRİLİYORUZ"

Teknik Direktör Şenol Demir ise "Hacettepe genç ve dinamik bir ekip. Bunu bilerek oynadık. Her iki takımda sahada pozisyon buldu. Pozisyonlara bakıldığı zaman, yenebileceğimiz bir müsabakaydı. Onur'un 2 pozisyonu vardı net diyebileceğimiz. Bir tanesini atsa çok iyi olacaktı. Zor bir grupta mücadele ettiğimizi her zaman söylüyorum. 1 puan benim için çok önemli. Çocuklarımızı insanlar eleştiriyor ama zor bir grup olduğunu görmeleri gerekiyor. Ligde son sırada yer alan bir takım Şanlıurfaspor'u ya da Gümüşhanespor'u yenebiliyor. Silivri takımını yendiğimizi zaman bizi eleştirdiler ama Altay'dan puan aldılar. Bu işler öyle basit ve kolay değil. İyi mücadele ediyoruz. Ben futbolcuların oyunundan ve mücadelelerinden memnunum. Hepsini tebrik ediyorum. 5 haftadır gol yemeyen bir ekip var. Bu durumda çok önemli. Savunma anlamında da güzel işler yapılıyor" dedi.

MERT: "NE GEREKİYORSA YAPTIK"

Kaptan Mert Caymaz ise "Şu an iyi bir noktadayız. İçeride Bugsaşspor'u yenseydik daha iyi olacaktı. Önümüzde Pendikspor maçı var. Onu yenersek daha iddialı duruma geleceğiz. Bence bu karşılaşmada nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Rakibimiz Gümüşhanespor'a bile çok zor anlar yaşatmıştı ama son dakikalar hariç pozisyonları yoktu. Goller kaçtı evet ama bugün olmazsa yarın atarlarız" dedi.

KAMİL İÇER: "TAKIM OLARAK BÜTÜNÜZ"

Defansın başarılı ismi Kamil İçer "Deplasmanda alınan 1 puan her zaman iyidir. Deplasmanda 4 pozisyona girdik. Onları almış olsaydık 3 puanla ayrılacaktık buradan. Şimdi önümüzdeki haftaya bakacağız. Takım olarak beraber defans yapıp, beraber hücum yapıyoruz. Gol atamıyorsak da, yemiyorsak da beraber hareket diyoruz. Çünkü biz bir takımız. Daha iyi olacağız" dedi.

HASAN KÜÇÇÜK: "TARAFTARIMIZA ÜZÜLDÜM"

Orta Saha futbolcusu Hasan Küççük ise "Hacettepe deplasmanında 1 puan kötü değil, yenebilirdik. Çünkü pozisyonlarımızda vardı. Değerlendiremedik. Yine oynanması gerektiği gibi oynadık. En azından 1 puan alarak üst sıralardaki takımlar ile puan farkının açılmasına engel olduk. Bunun için mutluyuz. Bu kadar çok taraftarın az kontenjan ayrılması nedeniyle stada alınmaması bizi üzdü. Onlarda burada yanımızda olabilselerdi, bizim için ayrı bir güç olabilirdi. Bu durumun bir an önce düzelmesini hem bekliyorum hem de istiyorum." dedi. Sarı kart görerek cezalı duruma düşen Hasan kart gördüğü pozisyonu da anlatarak "Topun ele çarpması ile görülen bir karttı. Pozisyon nedeniyle olsaydı bu kadar çok üzülmezdim. Aslında bu hafta takımı yalnız bırakacağım için üzüldüm. Ama o süreci iyi geçirip katkıda bulunmak için çok çalışacağım. Her şey daha iyi olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi