"08.08.2018" özel tarihi dolayısıyla Devrek Belediyesi tarafından toplu nikah töreni düzenlenecek. Çiftler unutulmayacak bir günde mutluluğa evet diyecekler. Aile kavramını resmi olarak başlatacakları bu günde çiftlerin nikahları Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci tarafından kıyılacak.

Egemenlik Mesire Alanı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte ücretsiz nikah işlemleri, sürpriz hediyeler, sürpriz sanatçı ve nikah sonrası eğlenceleriyle çiftler unutulmaz bir akşam yaşayacaklar. Bu unutulmaz gecenin bir parçası olmak isteyen çiftlerin 31 Temmuz 2018 tarihine kadar Devrek Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na başvurmaları gerekiyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Belediye olarak ilçemizde ilkleri gerçekleştiriyoruz. '08.08.2018' özel tarihinde toplu nikah töreni düzenleyeceğiz. Yenilenen yüzüyle Egemenlik Mesire Alanımızda yapacağımız etkinlikle çiftlerimiz, unutulmayacak bir günde mutluluğa 'Evet' diyecekler. Bu anlamlı tarihte belediye olarak biz de çiftlerimizin mutluluklarına güzel bir organizasyonla ortak olacağız. Hayallerin gerçek olacağı bu muhteşem geceye çiftlerimizi ve kıymetli hemşehrilerimizi davet ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi