Devrek Belediyesi tarafından "08.08.2018" özel tarihi dolayısıyla organize edilen etkinlikle 8 çift dünya evine girdi.

Devrek Belediye Başkanlığı binası önünden Vosvos konvoyuyla başlayan etkinlik, kötü hava şartları nedeniyle Egemenlik Mesire Alanı'nda yapılmayıp Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi'nde devam etti.Vatandaşların da yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Elif-Güçlü Derin, Duygu-Özer Berber, Tülay-Aytekin Çolak, Zehra-Feza Emre Özkök, Aysun-Sezer Çepçi, Yeliz-Göksu Keklik, Yasemin-Tayfun Torlak ve Songül-İbrahim Cicibaş'ınnikahları;Kaymakam Mehmet Soylu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Koparan'ınşahitliğinde Belediye Başkanı Mustafa Semerci tarafından kıyıldı.

Belediye Başkanı Semerci, yatığı konuşmada şunları söyledi:
"Belediyemiz tarafından ilkleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de burada toplu olarak kıydığımız nikah törenidir. 08.08.2018 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerimiz bizlere daha evvelden müracaatlarını yapmışlardı. Bunu resmileştirmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Çiftlerimizin tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılandı ve bu unutulmayacak özel tarihte birbirlerine bir ömür boyu 'evet' demenin mutluluğunu yaşadılar. Yeni evli çiftlerimizin bu özel gününde belediyemiz tarafından kendilerine çeşitli hediyeler takdim ettik ve nikah sonrasında sürpriz sanatçı ve eğlenceler ile bu anı perçinleştirdik ve genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Nikah sonrası dua edilmesinin ardından Belediye BaşkanıMustafa Semerci ve eşi Gönül Semerci, tarafından çiftlere hediye takdim edildi.

AYTEKİN ÇOLAK DA NİKAHLANDI

Devrek Belediyesi Basın Yayın Birimi personellerinden Aytekin Çolak da, "08.08.2018" özel tarihi dolayısıyla yaklaşık 2 ay önce nişanlandığı Tülay (Koç) Çolak ile hayatını birleştirdi. Diğer çiftlerle birlikte Vosvoslarla şehir turu atan Tülay-Aytekin Çolak çiftini, Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve eşi Gönül Semerci kutladı.

Toplu pasta kesimi ve eğlencenin ardından tören sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi