Teknolojinin gelişmesi ve günümüzde her noktada kullanılır hale gelmesiyle birlikte sosyal medya üzerinde faaliyet gösteren farklı firmalar da kendini piyasada en iyi şekilde var etmek adına bir yarışa girdi. Özellikle bu yarış; pandemiyle gelen zorlukların tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hissedilmesiyle birlikte daha büyük bir ivme kazandı. Sıcak pazarda birbirinden farklı alanlarda kurumsal kimliklerini korumaya ve geliştirmeye çalışan web site sahipleri; kendilerini bu alanda en doğru şekilde temsil edecek firma arayışına özen göstermeye başladı. Bu yarışı başarıyla tamamlayabilmek adına web site sahipleri, çözümü krizi profesyonel yönetebilen firmalara sırtını yaslamakta buldu. Bu da, kurumsal web tasarıma olan ilginin pandemi nedeniyle artması sonucunu doğurdu.

Yaşanan ve yaşanmaya devam eden tüm olumsuzluklar karşısında Penta Yazılım, sizi bu yarışta bitiş çizgisine güvenle ulaştırmayı ve en uygun şekilde süreci yönetmeyi bir misyon ve vizyon ilkesi olarak kabul ediyor. Anlaşılır, çözüm odaklı çalışmalar yürütürken eğlence ve görselliği doğru yerde harmanlıyor. Kurumsal web tasarımın profesyonel ellerle birleştiği firmamız, web siteniz için gerekli hizmetleri sunarken kullanıcıların buralara doğru bir şekilde ulaşması için tüm cihazlara uygun boyutlarda tasarım yansıtıyor.

Responsive Uyumlu Tasarımlarla Öne Çıkın

Penta Yazılım, 20 yılı aşkın süredir bilgisayar bilişim sektöründe gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, 15 bin üyesi bulunan köklü ve yenilikçi bir firmadır. Penta Yazılım; web tasarımı, grafik tasarımı hizmetleriyle ön plana çıkmasının yanı sıra Google reklamları, SEO, sosyal medya ve kurumsal e-posta gibi diğer hizmetleriyle de hatırı sayılır işlere imza atmaktadır.

Firmamız Web Tasarımı alanında Web Yazılımı, E-Ticaret, Ideasoft Tema Tasarımı konularında hizmet vermektedir. Ekibimiz, web tasarımı konusunda her zaman mobil önceliği baz alarak çalışmaktadır çünkü mobil uyumluluk demek, tüm cihazlara uygun bir web tasarımı anlamına gelmektedir.

Türkiye ortalamasında 59,3 milyon internet kullanıcısının olduğu göz önüne alınırsa responsive (duyarlı) tasarımlar oluşturmanın ne derece önem arz ettiği görülebilir. Responsive tasarım; web sayfalarının çeşitli cihazlarda, pencere veya ekran boyutlarında en iyi şekilde görüntülenmesini sağlamaktadır. Bizler, her türlü cihazda en mükemmel sonucu vermek adına web tasarımda responsive uyuma öncelik vermekteyiz. Çünkü web tasarımda responsive çalışmanın göz ardı edildiğinin ve yeterince önemsenmediğinin farkındayız. Ekibimiz, web tasarım çalışmalarında her zaman mobil platformları baz almakta ve herkesi memnun bırakan sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Web tasarımda 1000'in üzerinde kurumsal firma referanslarına sahip olan firmamız, bu güvencenin sorumluluğuyla hareket ederek web tasarımda çağın teknolojilerini yakından takip etmektedir. Her geçen gün kendimizi yenileyerek mutlu müşteriler kazanmaktayız ve bu kazanımları 'Referanslar' sekmemizde herkesle paylaşmaktan da gurur duymaktayız.

E-Ticarette 12 Yıllık Tecrübe

Kurumsal web tasarımın merkezi haline gelen Penta Yazılım, aynı zamanda web yazılımı konusunda da deneyimli ekibiyle destek sağlamaktadır. İşletmenizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit ederek farklılık beklentilerinizi anlamakta ve işletmenizi geliştirmeniz için web tabanlı sistemler oluşturmaktadır. Siteyi müşteriler için dikkat çekici unsurlarla donatırken özel canlı sohbet yazılımıyla onları her aşamada takip etmektedir. Web siteniz aracılığıyla tüm çalışanlarınız arasında dosya paylaşımı sağlamakta ve admin panelinde kullanılması amacıyla gelişmiş filtreleme sistemleri içermektedir. Kredi hesaplama modülleri, gelişmiş üyelik sistemleri ve kredi kartı ile alışveriş imkanı da oluşturan Penta Yazılım, muhasebe ve banka gibi 3. parti yazılımlara entegrasyon işlemleri gerçekleştirmektedir.

E-ticaret konusunda 12 yıla yakın bir tecrübeyle çalışmalarını sürdüren Penta Yazılım, bağlı olduğu 6 bin bayiliğe e-ticaret konusunda verdiği destekle kurumsal firmalar tarafından yüksek oranda tercih edilmektedir. Firmamız, e-ticaret sitelerinizi yasalar çerçevesinde işletmenize uygun bir şekilde hazırlanması için gereken tüm yasal sözleşmeleri hazırlamaktadır. Türkiye'nin önde gelen ticaret firması IdeaSoft E-Ticaret Sistemleri'nin çözüm ortağı ve ana bayisi olan Penta Yazılım, sitenin e-ticaret paketlerini satarken bu paketlere özel tema tasarımı ve modül geliştirme hizmeti sağlamaktadır. Holding ve şirketler tarafından kurumsal web tasarımda adını duyuran Penta Yazılım; Grafik Tasarımda ise Arayüz Tasarımı, Kurumsal Kimlik, Ürün Fotoğraf Çekimi ve Reklam/ Banner seçenekleriyle hizmet vermektedir.

Tüm Kurumsal Süreçlerde Güncelliği Yakalayın

Web tasarım ve geliştirme dünyasında yenilikçi olmak için çalışan firmamız, arayüz tasarımlarında güncel olanı yakalarken her yeni çalışmaya kendi projesi gibi yaklaşmaktadır. Kurumsal kimliğinizi oluşturuken de, önce firmanızın analizini ve hedeflerini inceleyerek tasarım yapılacak materyalleri oluşturmaktadır. Online mağazalarınızda yer alacak ürünlerinizin fotoğrafını çekmede en ince detayları bile gözden kaçırmayan Penta Yazılım, rakip analizi ve kullanıcı alışkanlıkları araştırması yapmaktadır. Online ürünlerinizin yanı sıra sosyal mecralarınızda kullanacağınız reklam/ banner çalışmalarımızla da, sizlere hizmet vermekteyiz.

Penta Yazılım; web tasarımı ve grafik tasarım hizmetleriyle olduğu kadar farklı kategorilerde sunmuş olduğu hizmetlerle rakipleri arasında öne çıkmaktadır. Kullandığı Google reklamlarında, karmaşık ifadeleri geride bırakarak anlaşılabilir olmayı hedeflemektedir. Adwords uzmanlarımız sayesinde firmamız, reklam çalışmalarıyla binlerce ziyaretçiyi "potansiyel müşteriye" dönüştürmektedir. Ziyaretçilerin müşteriye dönüşmesi sürecinde titizlikle çalışan SEO Uzmanlarımız ise diğer firmaların aksine; hizmet satın alan firmayı tanımak için yetkililerle görüşme sağlamakta, firmanın eksikliklerini raporladıktan sonra "Rakip Analizi"ne geçmektedir.

Sosyal medya alanında çok yönlü ve aktif bir çalışma prensibi benimseyen Penta Yazılım; Sosyal Medya Danışmanlığı hizmetini "İçerik Yönetimi", "İtibar Yönetimi", "Planlı ve Programlı Çalışma", "Firma İmajına Göre Strateji Belirleme" ve "Dijital Pazarlama" olmak üzere 5 ana başlık altında gerçekleştirmektedir. Ayrıca kurumsal bir e-posta oluşturmanın çağın gerektirdikleri arasında önemli yer tuttuğunu bilen firmamız, kurum içi yazışmalarınızın daha hızlı ve sorunsuz iletilmesini sağlamaktadır. Penta Yazılım sayesinde bütün güvenlik sertifikalarına sahip e-posta sisteminiz ile birlikte bilgi akışınız sorunsuz ilerlerken firmanızın başarı ivmesini de en üst seviyelere taşıyacaksınız. Firmamız hakkında daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için www.pentayazilim.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.